Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259

Twitter: Amsterdam Zuidas

De #zuidas krijgt een bijdrage van het rijk van  979.000.000.  : http://t.co/jEfzKdoj Interessant stuk in #parool over plannen #zuidas en de betekenis voor het OV. http://t.co/nIw9PrYn ( en wat een net niks oplossing het is) Wel tunnel, maar geen gebouwen erop. Perrons metro ‘omklappen’ waardoor aansluiting met #Amstelveen vervalt. Wie wordt er beter van? #zuidas.

Het Centraal Planburo noemt de overkapping van de A10 onrendabel. De baten daarvan zijn zwaar overdreven. Moet het rapport nog even lezen om een oordeel te vormen.

Update: Snoeihard commentaar in de #groene over #zuidas. twitpic.com/8s8s1a Laatste artikel verdient kleine aantekening: ook de hoornenbrillenbrigade snapt er niets van. – Reactie van Ewald van Engelen die het artikel schreef: @tim_de_boer van poelgeest noemt het onvermijdelijk, afgedwongen door toename treinreizigers en fijnstofeisen – tegenargumenten? #zuidas

@ewaldeng Slechtere ov verbinding met Amstelveen, overkapping niet bebouwbaar, barrière spoor blijft. ( en geld verdien je nooit terug). + je creëert nu een compromis, waar je later bijna onvermijdelijk weer geld in moet stoppen om te repareren.

Comments are closed.