Twitterrr: KLOKHUIS:links bolwerk? // Crowdfunding?

Open artikel over belachelijke #PVV aanval op het #klokhuis in #Almere in de gemeenteraad: http://bit.ly/gSIqH3 #verloedering #@NOFOME kijk je het Klokhuis wel eens? #@NOFOME als je dat meent: bel dan even met wakker nederland en powned voor een rechts kinderprogramma. #pvv #klokhuis #@NOFOME dus nickelodeon en rtl en cartoon network zijn rechtse kinderprogramma’s? #@NOFOME je ontwijkt mijn eerdere vraag maar klokhuis informeert. Net als powned en wnl. #klokhuis #@nofome Dat er hoofddoekjes te zien zijn maken het #klokhuis een links programma? Dat is toch gewoon een afspiegeling van de maatschappij? #

@ditiskris Ben nu @tenpages aan het bestuderen. Interessant concept. Nu nog een goed manuscript vinden (die van jou nog niet gelezen hoor) #@ditiskris Zou het ook werken voor korte artikelen trouwens. Dat je een abstract maakt voor een artikel? kleiner bedrag natuurlijk #@ditiskris Crowdfunding in de ruimtelijke ordening is lastig vanwege de benodigde budgetten. Maar onderzoek kan misschien wel. #