Twitterrr: Architectuurbeschrijvingen // Cultuurforum Den Haag

“De kern van de toren bestaat uit een trappenhuis met liften.” – Wat anders? #“Het ontwerp is losjes gebaseerd op het achtereind van een ouderwetse pen zo refereren ab Spparc aan het literaire verleden van Southwark” Hoe kan een 100 meter hoge toren gebaseerd zijn op een ouderwetse vulpen? En wordt je ontwerp daar dan beter van? http://bit.ly/dGDIIu

Nog eentje:  K2torens op A-web beschrijving – “de sterk gelijkende torens [zijn] niet identiek”. Als ik naar de visualisatie kijkt zie ik geen verschil.

Nog even door de aanbestedingsrapporten Cultuurforum Spui aan het struinen. Schrijnend hoe alles teruggebracht wordt tot cijfers. Neutelings Riedijk hadden gemiddeld 7,52 gescoord en RAU een 7,23. een verschil van 0,29 punt (op schaal van 1 tot 10) Nog een parel: Z. Hadid en/of dhr. Schumacher zijn nooit met de opdrachtgevers wezen praten. Alleen hun theateradviseur is geweest.#arrogant