Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259

Render vs. Reality 5: Bike parking Den Haag Centraal

[lang_nl] De tijdelijke fietsenstalling zag er in de rendering zonder fietsen toch beter uit. Het valt op dat de rendering niet klopt met de echte situatie. (tenzij het ontwerp en de ligging van de bestaande tunnel ingrijpend gewijzigd zijn). De opgang is veel korter geworden, maar niet steiler. Daarnaast is het in de realiteit toch net iets donkerder in de stalling zelf. [/lang_nl]

[lang_en] The temporary bike parking is looking much better without the reallife bikes. The rendering seems to be inconsistent with the built version of the design. (unless the design or the situation on the ground has been changed). The acces ramp seems much shorter in reality but the grade is not different. [/lang_en]

Comments are closed.