Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259

Kort nieuws & commentaar: 2010-04-18

  • Ton Matton eat your heart out: eenvoudige huisjes staan ook in Nederland: http://yfrog.com/1ncbccj
  • Gisteren overhaast een stuk voor de nieuwe Blauwe Kamer aangeleverd. Als het goed is ligt de #BlauweKamer nu bij de drukker.. Welke effect kunnen de bezuinigingsplannen hebben op de inrichting van Nederland?
  • Volgende week dinsdagmiddag: opening tentoonstelling 16 plannen Cultuurcluster Spuiplein in Stadhuis Den Haag. Uit betrouwbare bron stelt de productie van 16 toonaangevende bureau’s enigzins teleur. Toch maar kijken disdagmiddag.

Comments are closed.