Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/timdeboer.org/www/wp-includes/post-template.php on line 259

Rotterdam Centraal Station

Rotterdam Centraal station; niemand opgelet bij offsetten lijnen? De hoek is bar en boos geworden. http://t.co/PqW6kJNX Dubbel gecurvede hoeken zijn moeilijk. ( ook in aluminiumfolie) http://t.co/JrhE0AbU schoonheidsprijs wint het niet.

    1 Comment

    1. Nick

      Precies! Onzorgvuldig. Dit heeft de allure van een in elkaar geknutselde kijkdoos. Project van 160 miljoen.